Colofon

Colofon

De site Leeuwarden.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Leeuwarden.

Vragen, opmerkingen of suggesties

Hebt u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

Redactie website

De redactie van deze website is in handen van de gemeente Leeuwarden.

Bouw website

Wowww!

Vormgeving website

Studio Dumbar

Verwijderen ongepaste berichten

De redactie heeft het recht om berichten te verwijderen als de inhoud pornografisch, aanstootgevend, dreigend, lasterlijk, seksueel intimiderend, onzedelijk, racistisch of discriminerend materiaal bevat.

Auteursrechten

Het auteursrecht en het databankenrecht op deze website liggen bij de gemeente Leeuwarden. Dit geldt voor de inhoud van deze website en voor de inhoud van gemeentelijke documenten op deze website.
De gemeente Leeuwarden geeft iedereen een niet-exclusief gebruiksrecht op de inhoud en de gemeentelijke documenten op deze website. Dit betekent dat u de inhoud van de website gratis kunt kopiëren en opnieuw (ook commercieel) kunt publiceren. U moet zich hierbij wél houden aan deze voorwaarden:

    • Bij hergebruik moet u altijd verwijzen naar de authentieke bron (deze website).
  • Bij hergebruik moet u altijd de datum van extractie (het kopiëren en hergebruiken) vermelden.

Op de website staat ook inhoud van of gemaakt door derden. Voorbeelden hiervan zijn rapporten bij een vergunningaanvraag, foto’s, video’s en ander beeldmateriaal. Vaak heeft de gemeente hierop geen auteursrechten of databankrechten. Deze zaken mag u niet hergebruiken zonder toestemming van die derden.

Slecht
Redelijk
Goed
Heel goed
Precies wat ik zocht
Uw oordeel over deze pagina: Geen, Gemiddelde beoordeling: 3.3 (12 votes)